Laadpaal installatie

Je laadpaal installeren

Wil je je laadpaal laten installeren? Onze monteurs installeren de laadpaal en zorgen dat je snel met een opgeladen accu op pad kan.

De laadpaal installeren op je eigen terrein, oprit, garage. Jij bepaalt de beste plek om je auto op te laden, geeft de afstand naar de meterkast door en onze monteurs regelen de rest. In 1 dag plaatsen zij de laadpaal, werken alles netjes af en vertellen je hoe alles werkt.

Onze monteurs worden continu volgeladen met actuele kennis en ontwikkelingen. Ze zijn ervaren in het installatievak en leggen je graag alles uit over het gebruik van de laadpaal.

De beste plaats om de laadpaal te installeren

Op je eigen terrein kunnen wij vrijwel overal de laadpaal installeren. Informatie die wij nodig hebben voor het installeren van de laadpaal:

  • Plaats waar de laadpaal komt
  • Afstand naar de meterkast
  • Type meterkast (1 of 3 fase stroom)
  • Soort verharding van laadpaal tot meterkast
  • Toegang (kunnen we overal makkelijk bij?)

Lastig? Wij helpen je graag op weg. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvend advies over laadpaal installatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bij kantoor de laadpaal laten installeren

Helemaal opgeladen van kantoor vertrekken?

Ook als je bij je bedrijfspand een laadpaal laat installeren, nemen onze monteurs je al het installatiewerk uit handen. Doordat we de laadpaal in 1 dag installeren, ondervinden jij, je medewerkers en bezoekers hiervan weinig hinder.

Onze top 3 laadpalen

De kosten als je je laadpaal laat installeren

De kosten voor het installeren van de laadpaal zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de afstand tussen de laadpaal en de meterkast. Wil je vooraf precies weten wat de installatiekosten worden, dan schouwen wij de situatie ter plekke en maken een offerte met een vaste prijs voor het installeren van de laadpaal. Deze schouw kost 169 euro inclusief btw.

Zelf schouwen kan ook. Wij geven je dan een indicatie van de installatiekosten, en werken op basis van nacalculatie.