Thuis laden

Opgeladen van huis

Welke laadpaal voor thuis je ook kiest, wij helpen je graag op weg. Met een laadpaal thuis ben je altijd verzekerd van een opgeladen batterij. Je plugt eenvoudig thuis de stekker in je elektrische auto en na een nachtje rust zijn jij én je auto weer opgeladen voor de nieuwe dag. Dat is toch beter dan ’s avonds nog op zoek gaan naar een openbaar laadstation. Bovendien is thuis opladen goedkoper. De investering in je laadpaal thuis verdien je dus gewoon terug.

Onze laadpalen

De beste laadpaal voor thuis

Ga je op zoek naar een laadpaal thuis dan wordt je overladen met keuzes. Wij hebben de experts in huis die je helpen bij het maken van de beste keuze voor een laadpaal bij jou thuis. Welke laadpaal je voor thuis kiest hangt af van het type en model auto. Maar ook van het gebruik van je elektrische auto. Rijd jij alleen privé dan is een Plug&Charge laadpaal voor thuis waarschijnlijk een goede optie. Voor zakelijke rijders is het handig om online declaraties te doen en het verbruik te meten. De keuze voor een slimme laadpaal is dan al snel gemaakt. Heb je een eigen oprit of garage? Dan bepaal je zelf de beste plek voor de laadpaal thuis. Heerlijk toch dat je straks de deur niet meer uit hoeft voor een opgeladen accu!

Wil je snel weten welke laadpaal bij jou past?

Vul dan onze handige adviestool in.

Thuis laden en zonnepanelen = slim combineren

Je auto opladen bij je eigen laadpaal thuis is goedkoper dan bij een publiek laadstation. Wil je bijna gratis rijden, dan combineer je je eigen laadpaal met zonnepanelen. Met zelfopgewekte stroom heb jij de laadpaal in no-time terugverdiend. Heb je nog geen zonnepanelen op je dak? Overweeg dan om de aanschaf van je laadpaal voor thuis te combineren met het plaatsen van zonnepanelen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij zijn al meer dan 7 jaar expert in duurzame installaties zoals zonnepanelen. We laden je graag vol met informatie. Laat je laadpaal en zonnepanelen tegelijkertijd plaatsen om veel tijd en kosten te besparen. Bij ons kan het! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.